Reklambyrå i Göteborg

Kommunikationsbyrå i Göteborg med ett unikt koncept

Hos oss köper ni helheten eller delarna inom analog eller digital marknadsföring.

Vi erbjuder allt du behöver: idéer, koncept, strategi, design, grafisk formgivning, text, bild eller strategier för social media på internet. Vi arbetar med alla former av kommunikation i alla former av medier och ser oss därför som en kommunikationsbyrå med ett unikt tjänstekoncept.

XLNT Communication är en kommunikationsbyrå; som arbetar med alla typer av kommunikation. Det betyder inte bara den klassiska kampanjen eller pressmeddelandet utan även digital kommunikation i social media och mobila applikationer.

Vi är visserligen en fullservicebyrå men med ett unikt koncept: för oss är det inte ett självändamål att ta hand om hela produktionen. Hos XLNT Communication väljer du vilka tjänster du behöver och köper in vår spetskompetens. Med andra ord kan du välja och vraka och anpassa dina XLNT-tjänster efter behov.

» Behöver du en kommunikationsstrategi och tar hand om genomförandet själv? XLNT.
» Behöver du en strategi, policy eller guidelines för social media; och sköter produktionen själv? XLNT.
» Behöver du en kreativ idé och sköter utformingen själv? XLNT.
» Behöver du till exempel ”bara” text, ”bara” bild, ”bara” layout? XLNT.

På det sättet får ni en ekonomiskt effektiv kommunikation. Så om ni tröttnat på reklambyråer som ska göra om er grafiska profil och hemsida när ni ”bara” behöver hjälp med en produktbild så ska ni vända er till oss.

Fysiskt så hittar du XLNT Communication i Göteborg, men vi har hela landet och världen som arbetsplats.

Läs XLNT Communication blogg


Vill du nå ut med Social Media Marketing?

Vi hjälper er att arbeta fram en stark strategi för social media på internet. Vilka forum finns? Hur använder du dem? Vilka lämpar sig bäst för er verksamhet? Vi analyser dina kommunikationsbehov och anpassar era befintliga kommunikationslösningar. Vi hjälper er marknadsföra era länkar. Vi stärker er sökabilitet på sökmotorer som räknas.


Innehåll:
• Social Media introduktion
• Google Analytics, Facebook statistics
• Social Media strategi, guidelines eller policy

Kontakta experterna på social media klicka här.


Prenumerera på XLNT Times

Först med det sista om social media marketing, reklam och PR.XLNT riskklass
Med XLNT Communication får du en pålitlig leverantör/uppdragsgivare, även i riskhänseende. XLNT Communication ligger i UC:s lägsta riskklass, 5.

XLNT TransQ-kvalificerade. Igen.
Som leverantör till bland annat Banverket måste företag uppfylla kraven i kvalificeringssystemet TransQ. En kvalificering XLNT Communication nu har förnyat.


Share |