Same, same – but different

Vi är ett gäng kreativa själar som brinner för att skapa kommunikation som driver försäljning och tillför värde till varumärken: från idé till utförande.

 

Så långt, inget nytt under solen. Men vad är det då som gör oss annorlunda?

Häng med, så ska vi förklara.

En bättre byråupplevelse

XLNT Communication föddes ur en önskan om att göra skillnad på riktigt. Efter många år i branschen har vi mött så många kunder som suckat över påkostade presentationer som visserligen ser fantastiska ut, men som inte hjälper dem att lösa sitt problem. Vi vet också att många känner en osäkerhet i vad man kan förvänta sig i samarbetet med en kommunikationsbyrå, vad är det egentligen du köper? Det talas mycket om kommunikationsbranschens förändring idag, men kanske handlar det också om en önskan om en annorlunda byråupplevelse?

En XLNT kommunikationsupplevelse

Vi menar att det inte längre är hållbart att pracka på dig lösningar du inte behöver. Eller att ta sig an en kampanj med målet att vinna priser istället för att lösa ditt problem. Vi är inte den byrån. Vi är byrån som gör vårt allra bästa för att skapa kommunikation som fungerar just för dig. Så att du kan möta dina kunder på deras villkor. Där och då skapas en XLNT kommunikationsupplevelse.

Tala är silver, lyssna är guld

En av de saker som skiljer oss från mängden är att vi alltid jobbar med våra kunder, inte för dem. Vårt jobb är att hjälpa dig att glänsa i ditt jobb – inte att ta åt oss äran för det. Visst kan vi snacka för oss – men vi föredrar faktiskt att lyssna. Vi tycker att allas åsikter ska få höras. Inte minst när det kommer till din verksamhet, för vem kan den bättre än du? Däremot kan vi garantera att vi kommer att vrida och vända på saker, så att vi kan mötas i den allra bästa lösningen. Det är ju det som är vårt jobb.

Nyfikenhet möter erfarenhet

Men att vi har valt att göra saker lite annorlunda betyder inte att vi är mindre skickliga på det vi gör. Tillsammans har XLNT Communication lång och bred erfarenhet av att skapa utmärkt kommunikation för kunder inom massor av olika branscher: bostäder, industri, kollektivtrafik, IT och teknik, vård och läkemedel – med mera. Och vår ständiga nyfikenhet är vår superkraft. Vad kan vi göra för dig?