XLNT Communication föddes ur tanken att göra saker lite annorlunda. För efter många år i kommunikationsbranschen kände vi att världen förändrats så mycket att även vårt sätt att jobba behöver förändras med den. 

Vi möter allt fler kunder som suckar över sina byråsamarbeten. Det snackas om flashiga leveranser som missar målet eftersom de inte löser ditt problem, osäkerhet kring vad du får för pengarna, och svårighet att ifrågasätta. Är det så vi vill ha det? Knappast.

Det har hänt en hel del i världen sedan reklamare a la Don Draper hade monopol på att skapa kommunikation. Idag har byråkunder helt andra förutsättningar att ta saken i egna händer, och vi menar att det ger oss i kommunikationsbranschen ett ansvar. Vi behöver se över vårt sätt att jobba.

Idag är det inte längre hållbart att pracka på kunderna lösningar de egentligen inte behöver. Eller att ta sig an en kampanj med målet att vinna priser istället för att lösa ditt problem. Vi är inte den byrån. Vi är byrån som gör vårt allra bästa för att skapa kommunikation som fungerar just för dig. 

Vi är byrån som jobbar med våra kunder – aldrig för dem. Vårt jobb är att hjälpa dig att glänsa i ditt jobb. Vårt jobb är att hjälpa dig att möta dina kunder på deras villkor. Där och då skapas en XLNT kommunikationsupplevelse.

Ps. Att vi har valt att göra saker lite annorlunda betyder inte att vi är mindre skickliga på det vi gör. Tillsammans har vi lång och bred erfarenhet av att skapa utmärkt kommunikation för kunder inom massor av olika branscher: bostäder, industri, kollektivtrafik, IT och teknik, vård och läkemedel – med mera.

Läs mer här